Onze visie, missie en kernwaarden

Onze visie

Iedereen heeft recht op een gezond en kwalitatief leven, ook nu wij steeds ouder worden. Maar een goed en gezond leven is niet vanzelfsprekend. Iedereen kan door een levensbedreigende ziekte worden overvallen.

Wereldwijd lijdt een groot aantal mensen aan uiteenlopende chronische ziekten die remmend werken op de levenskwaliteit en levensverwachting. De totale medische wereld zet zich in om deze patiënten beter perspectief te bieden. Door:

  • Professionele, patiënt specifieke zorg, behandeling en medicatie;
  • Kwalitatieve en veilige medische hulpmiddelen.

Innovatie in technieken, systemen en voeding die zorgprofessionals in staat stellen optimaal op de problematiek van patiënten in te spelen.

Verantwoordelijkheid

Binnen de totaliteit van de zorgsector is een bijzondere rol en verantwoordelijkheid weggelegd voor de innovatieve medische industrie. Fresenius Kabi neemt hierin haar verantwoordelijkheid, vanuit haar unieke expertise in bloedbehandeling en infusietechnologie, maar ook door de productie van kwalitatief hoogwaardige klinische voeding.

Onze missie

Wij stellen onze kennis, hoogwaardige productietechnieken en bedrijfsprocessen in dienst van zorgprofessionals. Dit doen wij door de hightech ontwikkeling, productie van hoogwaardige en betaalbare disposables en met de productie van klinische voeding. Onze disposables zijn onmisbaar voor het optimaal functioneren van innovatieve systemen voor de scheiding van bloedbestandsdelen. Enteral Nutrition ofwel klinische voeding is noodzaak voor patiënten die zelf niet in staat zijn te eten en via een buisje sondevoeding krijgen toegediend.

Deze hightech systemen en de productie van klinische voeding worden door deze zorgprofessionals overal ter wereld ingezet voor de hoogst haalbare, vaak levensreddende zorg aan ernstig en/of chronisch zieke patiënten.

Wij hebben altijd de patiënt in gedachten en wij delen de doelstelling van de zorgverlener: optimale veilige zorgverlening, bedoeld om levens te redden en/of de kwaliteit van leven te vergroten.

Kernwaarden

Om gezamenlijk aan deze missie te werken, hebben wij kernwaarden bij Fresenius Kabi:

  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel;
  • Wij zijn integer, samenwerkend, oplossingsgericht en gecommitteerd;
  • Inzet van gekwalificeerde medewerkers op alle niveaus;
  • Wij delen kennis;
  • Focus op efficiency van productieprocessen en implementatie van relevante technologieën.