Open dag Smart Factory een groot succes!

 In Nieuws

We kijken terug op een zeer geslaagde open dag bij Fresenius Kabi. Vele collega’s lieten hun familie en kennissen een kijkje nemen achter de schermen van ons mooie bedrijf, een moderne fabriek voor hoogwaardige bloedscheidingssystemen. De bezoekers zagen dat we hier een goed bedrijf hebben, dat er mooi uitziet en medische producten van hoge kwaliteit maakt!

De buitenwereld weet nu waar we met onze vestiging voor staan en daar zijn we trots op. De feedback van de bezoekers bevestigde dit beeld. De dagelijkse inzet van alle collega’s en ambitie om het bedrijf steeds weer verder te ontwikkelen verdient een waardering.

Stichting Matchis was ook aanwezig bij de open dag van Fresenius Kabi. Zij hebben informatie gegeven over stamceldonatie. Een deel van de bezoekers heeft zich ook aangemeld als stamceldonor tijdens de open dag. Fresenius Kabi doneerde een cheque van 2500,- euro. Dit geld gebruikt Matchis om nieuwe donoren te typeren, zodat we voor steeds meer patiënten een passende donor kunnen vinden.

Al met al, een mooie open dag die al onze activiteiten waardig aan de buitenwereld heeft laten zien.