Over ons

fresenius-kabi-emmen-pand

Vertrouwen

Wij zetten onze kennis en productietechnieken in vanuit het besef dat medisch personeel en patiënten op ons vertrouwen. Onze producten gaan de hele wereld over en spelen in kritieke situaties een cruciale rol bij bloedtransfusies.

Fresenius Kabi nu en naar de toekomst

Fresenius Kabi is onderdeel van de Fresenius Groep; een multinational gespecialiseerd in levensreddende medicijnen en technologieën voor infusie, transfusie en klinische voeding.

In Emmer-Compascuum gaan wij vanaf 2021 op hoog volume miljoenen zakjes met klinische voeding maken. Hiervoor verbouwen wij momenteel de fabriekshal. Enterale Nutrition ofwel klinische voeding is een sondevoeding waarin alle benodigde voedingsstoffen zitten die een patiënt per dag nodig heeft.

Om deze nieuwe productielijn goed te bemannen, kijken wij uit naar nieuwe ondernemende medewerkers. Onze medewerkers zijn de pijlers onder ons succes. Ons personeelsbeleid is gericht op de toekomst en draagt bij aan de wereldwijde groei van Fresenius Kabi. Met opleidingen en trainingen ondersteunen wij je in je nieuwe werkomgeving. Bekijk ook onze vacatures.

Belangrijke pijlers:

  • Inzet en ontwikkeling van gekwalificeerde medewerkers op alle niveaus;
  • Focus op het bouwen van de fabriek van morgen ten behoeve van concurrentiekracht, kwaliteit en productveiligheid;
  • Actief samenwerken in teams, zowel intern als extern;
  • Product- en procesinnovatie.