Samenwerkingsovereenkomst “Smart Factory”

 In Nieuws

Fresenius is aangesloten bij de ROSF (Region of Smart Factories) een uitwisselingsnetwerk voor bedrijven uit onze regio, die de wereldwijde ontwikkeling naar Smart Industrie aangrijpt om de Noordelijke maakindustrie over de volle breedte te versterken.

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”. Met de verschillende toeleveranciers werken we al langer samen, maar vaak één op één. We willen met onze ambitie een stap verder gaan en het beste, de nieuwste technologie en ideeën ontwikkelen om ze daarna toe te passen op onze locatie.

Op vrijdag 21 juli jl. is er een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met de verschillende toeleveranciers (Demcon, ESPS, Symbol en Z-Tech) en het RoSF. Samen gaan we de uitdaging aan en met elkaar de synergie. Deze intentie is de start van een nodige samenwerking om de flexibele productie faciliteit te realiseren waar concurrerend, snel ingespeeld kan worden op de wisselende marktvraag.

Met de nieuwste technologieën gaan we voor een blijvende footprint in de regio. Een eerste belangrijke mijlpaal in een mooi project! Uit de schaduw stappen, een stap samen naar voren in de realisatie van Smart Factory Site ECO.

demcon
esps
symbol
smartfactories
ztecg