Bezoek burgemeester Eric van Oosterhout bij Fresenius Kabi

 In Nieuws

In de vestigingsgemeente (Emmen) van Fresenius Kabi is sinds september 2017 een nieuwe burgemeester, drs. E. van Oosterhout aangesteld. Onze eerste kennismaking met de nieuwe burgemeester was 24 januari jl. toen hij op werkbezoek kwam met de heer Wehkamp (adviseur economie).  In het bedrijf kreeg hij een uitgebreide toelichting van de activiteiten bij de productie, R&D en slimme technologie ontwikkeling binnen Fresenius Kabi Emmen.

Het werkbezoek werd afgesloten met een rondleiding waarbij de productie cleanroom ook van binnen bezocht werd. Dit vanzelfsprekend na een uitgebreide instructie van de geldende GMP regels om de veiligheid van onze patiënten zeker te stellen. De burgemeester en de heer Wehkamp hebben daarbij goed kennis gemaakt met het productieproces van complexe medische disposables door onze enthousiaste medewerkers en de SMART automatiseringsprojecten van Fresenius Kabi Emmen.

De burgemeester heeft op zijn twitter account laten weten dat hij het een mooi werkbezoek vond bij Fresenius Kabi in Emmer-compascuum: “Een mix van goed personeel met hightech apparatuur”.