Werken bij Fresenius Kabi Emmen

Werken bij Fresenius Kabi

Werken bij Fresenius Kabi?

Fresenius Kabi is onderdeel van de Fresenius Groep; een multinational gespecialiseerd in levensreddende medicijnen en technologieën voor infusie, transfusie en klinische voeding. Wereldwijd delen circa 37.800 medewerkers dezelfde passie ‘caring for life’. Die passie is de drijfveer om in alles wat wij doen uit te blinken. Dat maakt dat wij ons onvoorwaardelijk inzetten voor de essentie van de gezondheidszorg: het verschil maken in de kwaliteit van leven van patiënten. 

Bekijk snel: Vacatures @Fresenius Kabi

 

Nieuwe lijn, nieuwe medewerkers

Vanaf 2021 maken wij in EmmerCompascuum op hoog niveau miljoenen zakjes met klinische sondevoeding. De fabriekshal wordt hier speciaal voor verbouwd. Enterale of klinische voeding is speciale sondevoeding waarin alle benodigde voedingsstoffen zitten die een patiënt per dag nodig heeft. Specialistisch werk dus, waarvoor wij nieuwe medewerkers zoeken met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en de bereidheid om hard te werken en veel te leren! 

Medewerkers zijn de pijlers onder ons succes. Ons personeelsbeleid is altijd toekomstgericht. Zo dragen wij allemaal bij aan de wereldwijde groei van Fresenius Kabi. Met opleidingen en trainingen ondersteunen wij je in jouw nieuwe werkomgeving. 

 

Flexibel, aanpakker en zin in een uitdaging? 

Wil jij groeien en meebouwen aan onze nieuwe productielijn van klinische (sonde)voeding? Stap in onze wereld. Die van ‘Caring for Life’. De wereld van Fresenius Kabi bouwt aan de toekomst. Ben jij ondernemend, flexibel en hou je van uitdagingen?  

Bouw met ons mee! Never a dull moment. 

Bekijk onze folder voor meer informatie hier.


Solliciteren?

Wil jij werken bij Fresenius Kabi Emmer-Compascuum? Bekijk op de vacaturepagina of jouw profiel overeenkomt met een van onze vacatures en solliciteer. Wij zien het graag tegemoet. 

 

Je kunt je brief richten aan: 

Fresenius KabiAfdeling Human Resources 

Runde ZZ 41, 7881 HM Emmer-Compascuum 

Tel. +31 (0)591–355845 

Mail: human.resources.fhcn@fresenius-kabi.com